tirsdag 1. juni 2010

Skriftlig presentasjon

-Rommet har et areal på 31m2 og har en litt blanda stil, møblene er ikke veldig like og tekstiler heller ikke mye like. stua har kvelds sola og ligger da vest vendt. Brukere av rommet er 16-46 år ,da dette rommet er mye i bruk ,var det et ønske om fornying.

-Rommet har fått en moderne stil , den har fått helt vanlig hvite tapets vegger og svart/svartbrun på møbler. Pluss at stua har fått turkis som tilbehør farge og grønn på planter.

-Stua skal dekke oppvarming, oppbevaring, sitteplass og spiseplass. Dette har blitt løst ved at spiseplassen har god plass og ekstra stoler. Ekstrastolene er plassert på begge sider av dobbeldøra. Til oppbevaring har jeg valgt og sette inn en skjenk med skuffer og skap,men har også den store hylla som kan brukes til filmer og slikt. Klebersteins ovnen holder lenge på varmen og passer inn til rommets design. Plassering:

-TVen er passe stor i forhold til sofaen, det er ikke trangt mellom sofaen og TVen når tv er hengt på veggen.

-Spisebordplassen har fått den plassen den har pga, det var der den fikk plass rundt seg. Det er da plass til utviding av bordet , siden det er så mye gå plass rundt. Jeg har også valgt og kjøpe inn to ekstrastoler pga gjester og at bordet er stort nok til flere. Spiseplassen er foran døren , men den er såpass langt unna at det ikke gjør noe. Bordet er også nærmet kjøkkenet.


-Fargevalget på møbler er sort,hvit og svartbrun, men sofaen er svart/grå. Sofaen er ikke særlig stor ,men dekker behovet for sitteplasser. Skjenken og den dekorative hylla er til oppbevaring av det man måtte ønske av servise og filmer ol. Bordet er regulerbart og kan justeres i lengden i forhold til om det er gjester på besøk. Det er også god plass rundt bordet. Disse møblene egner seg greit med tanke på at de er veldig regulerbart.


-Materialene i stua er det parkett og helt vanlig hvit tapet vegg. Parketten er av lys eik, som passet bra til svart og hvit pga alt da får en helhet. Som at det ikke blir for stivt, i tillegg til at på denne parketten syntes ikke støv så mye som på en mørkebrun parkett.


-Svart kan være en sterk farge, men i dette rommet er det kombinert med hvit noe det er mest av. Hvitt i rommet er en rolig farge( hvit og svart som egentlig ikke er farger). I tillegg har rommet fått noe turkis.


-Rommet har mange like farger, og det vil gi en sammenheng. Møblene er svarte eller hvite, men noen av dem er også brunsvarte , men er mer som et brunskjær på de møblene som er brunsvarte. I tillegg til at gulvet er lys parkett så har det noen mørke partier som passer til de brunsvarte møblene. Jeg vil si at rommet har en bra sammenheng , med farger som er satt sammen. Jeg har valgt en peis som passet til rommet, og da har jeg funnet et ganske helt likt bord til salongbord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar